Zomerse woknoedels met zalm en teriyaki

Deze woknoedels met zalm en teriyakisaus zijn snel en vakantieproof. Serveer met knapperige groenten.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Zomerse woknoedels met zalm en teriyaki

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de airfryer voor op 180°C. Snijd de zalm in 4 gelijke stukken en bestrijk rondom met ½ el olie. Bak 5 min. in de airfryer. Bestrijk de zalm met 4 el teriyakisaus en bak nog 2 min.

Stap 2

Verhit intussen de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroenten 5 min. op een middelhoge stand. Voeg de noedels en de rest van de teriyakisaus toe en verwarm al omscheppend 2 min.

Stap 3

Verdeel de noedels over diepe borden en leg op elk bord een stuk zalm.

Voedingswaarden

Energie573 kcal
Vetten18 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten79 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten27 g
Zout2.7 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenviszomerkomgerechtenairfryer

Tips

Je kunt de zalm ook in de oven bereiden. Bak de zalmstukken in een ovenschaal in ca. 10 min. op 200°C . gaar. Bestrijk halverwege met de teriyakisaus.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.