Zo bestel je je boodschappen bij Poiesz

Let op: op Vlieland gelden andere regels, klik hier voor meer informatie.

 

Bij Poiesz is er geen dag zonder de smaak van het noorden. Toch heeft iedereen wel eens een moment dat het aan tijd, zin of mogelijkheden ontbreekt om zelf boodschappen te doen. En daar heeft Poiesz de oplossing voor. Bestel nu jouw boodschappen online en wij zorgen ervoor dat je al je boodschappen op het gewenste moment in huis hebt.

 

Zo werkt online bestellen bij Poiesz

  • Voor 23:00 uur besteld is morgen in huis*;
  • Bezorgd tot in de keuken;
  • Betaling via PIN aan de deur.

 

 *Afhankelijk van de beschikbare bezorgblokken.

 

Liever je boodschappen ophalen in de winkel? Ook dat kan. Voor 23:00 uur besteld, is morgen vanaf 14:00 uur ophalen in jouw Poiesz. Ook hier geldt; afhankelijk van de beschikbare afhaalblokken. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag jouw boodschappen voor €2,50 verzamelkosten bij je thuis. Minimale bestelbedrag is €40,-.

 

Zo bestel je online boodschappen bij Poiesz

  1. Log in of maak een account aan;
  2. Doe de gewenste boodschappen in je winkelmand;
  3. Kies een gewenst bezorg- of afhaalmoment;
  4. Met veel zorg verzamelen wij jouw boodschappen;
  5. De boodschappen worden op de dag van bezorging of ophalen ingepakt. Zo ben je verzekerd van verse producten en kwaliteit;
  6. Bestel je zakelijk? Poiesz kan de boodschappen ook op je werk bezorgen. Ideaal voor de verse bedrijfslunch, de vrijdagmiddagborrel of voor zorginstellingen. Lees er hier meer over.

 

Vragen

Heb je nog vragen over het online bestellen bij Poiesz? Wij hebben de meest gestelde vragen alvast op een rijtje gezet voor je. Heb je een algemene vraag over het bestellen in onze webwinkel? Kijk dan hier.Door te bestellen in de Poiesz webwinkel ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.