Zomerse sangria

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • bijgerecht
Zomerse sangria

Ingrediënten

8 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Los de suiker op in 75 ml heet water voor de siroop. Laat even afkoelen.

Stap 2

Doe de wijn en de siroop in een schaal en voeg al roerend het sap van één grote perssinaasappel toe.

Stap 3

Snijd de vruchten in kleine stukjes, verwijder (indien gewenst) de schil en doe alle stukjes in de schaal.

Stap 4

Voeg het sap van de citroen en een kaneelstokje toe en laat 2 tot maximaal 3 uur trekken.

Stap 5

Voeg g’woon koolzuurhoudend mineraalwater citroen toe.

Stap 6

Giet het in een kan en serveer de sangria met ijsblokjes.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

Sangria

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.