Zomerse parelcouscous met honingkip
Deze mix van parelcouscous met honingkip zet je binnen 20 minuten op tafel. Bewaren voor later? Je kunt dit zomergerecht zowel koud of lauwwarm serveren.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verhit intussen in een koekenpan de olie. Bestrooi de kiphaasjes met de kerrie en breng op smaak met zout en peper. Bak ze in 5 min. goudgeel en gaar.
Stap 3
Halveer intussen de tomaatjes. Snipper de ui. Snijd het vruchtvlees van de nectarines in blokjes.
Stap 4
Besprenkel de kiphaasjes met de honing. Bak ze tot de honing aan de kiphaasjes plakt en licht gekaramelliseerd is.
Stap 5
Meng intussen de parelcouscous, tomaat, ui, nectarine en rucola. Breng op smaak met zout en peper. Schep de parelcouscous op 4 borden en leg de kiphaasjes erbij.