Zomerse parelcouscous met honingkip

Deze mix van parelcouscous met honingkip zet je binnen 20 minuten op tafel. Bewaren voor later? Je kunt dit zomergerecht zowel koud of lauwwarm serveren.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Zomerse parelcouscous met honingkip

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Verhit intussen in een koekenpan de olie. Bestrooi de kiphaasjes met de kerrie en breng op smaak met zout en peper. Bak ze in 5 min. goudgeel en gaar.

Stap 3

Halveer intussen de tomaatjes. Snipper de ui. Snijd het vruchtvlees van de nectarines in blokjes.

Stap 4

Besprenkel de kiphaasjes met de honing. Bak ze tot de honing aan de kiphaasjes plakt en licht gekaramelliseerd is.

Stap 5

Meng intussen de parelcouscous, tomaat, ui, nectarine en rucola. Breng op smaak met zout en peper. Schep de parelcouscous op 4 borden en leg de kiphaasjes erbij.

Voedingswaarden

Energie488 kcal
Vetten7 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten72 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten30 g
Zout0.2 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenzomerkipcouscous

Tips

Parelcouscous zijn kleine pastabolletjes met een stevige bite. Ideaal voor een snelle zomermaaltijd. Je kunt het ook vervangen door gewone couscous of rijst.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.