Zelfgemaakte sandwichspread
Geen potje nodig! Met deze zelfgemaakte sandwichspread bepaal je zelf wat erin gaat. Makkelijk, lekker én zonder onnodige toevoegingen.
- 4 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- lunch
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Rasp de paprika, wortel en augurk grof op een blokrasp.
Stap 2
Snijd de bieslook fijn. Meng de groenten en 1 el bieslook met de mayonaise, yoghurt en kerrie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Schep de sandwichspread in een schaaltje en bestrooi met de rest van de bieslook.
Voedingswaarden
Energie116 kcal
Vetten11 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten3 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten1 g
Zout0.2 g
Tips
Bewaar de spread maximaal 2 dagen in een gesloten bak je in de koelkast.