Zalmpakketjes

  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • bijgerecht
Zalmpakketjes

Ingrediënten

4 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen en pel ze.

Stap 2

Laat de vellen filodeeg ontdooien. Leg er 4 naast elkaar en bestrijk ze met gesmolten boter. Leg hierop weer een vel deeg en bestrijk deze ook met boter. Snijd de laatste 2 vellen doormidden en verdeel deze over de 4 porties.

Stap 3

Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de zalmfilet in 4 gelijke stukken en dep ze goed droog. Bestrooi met zout en peper.

Stap 4

Leg de stukken zalm in het midden van de vellen. Leg op elk stuk vis een takje dille en leg hierop 1/2 ei met de bolle kant omhoog. Vouw het deeg om de vis heen en leg de pakketjes op de bakplaat. Bestrijk ze met boter en bestrooi met wat zout.

Stap 5

Bak de zalmpakketjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendbrunchpasenspeciale dagenvisborrelhapjepasteitjesborrelovengerecht

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.