Zalm tandoori met naan en mangochutney

Neem je smaakpapillen mee op reis naar India met dit snelle hoofdgerecht met vis! De mangochutney maakt het lekker zomers.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Zalm tandoori met naan en mangochutney

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Rooster de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de erwten in een zeef onder stromend warm water. Laat uitlekken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 2 el mangochutney met het citroenrasp, 2 el citroensap en ¾ van de munt door de erwten.

Stap 2

Schep de zalm om met de olie en tandoorikruiden. Verhit een droge koekenpan en bak de zalmblokjes in ca. 5 min. net gaar.

Stap 3

Beleg de naans met yoghurt, ui en zalm. Besprenkel met de rest van de mangochutney en munt. Serveer met de erwtensalade.

Voedingswaarden

Energie787 kcal
Vetten29 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten85 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten42 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenvis

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.