Zalm met dilledressing

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Zalm met dilledressing

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Klop citroensap, mosterd, honing en olie goed door elkaar en roer de gehakte kruiden erdoor. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Stap 2

Wrijf de zalm in met wat zout en versgemalen peper en rooster op een ingevet barbecuerooster of een stuk aluminiumfolie tot half gaar. Draai om en rooster nog 2 minuten door. Schep op borden en lepel er wat dressing over.

Voedingswaarden

Energie315 kcal
Vetten23 g
waarvan: verzadigd vet4 g
Koolhydraten1 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten26 g
Zout0 g

Trefwoorden

familieweekenddoordeweekklaar in 20 minutenviszomerbbqslank

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.