Zalm met biet en dilleroom

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • klein gerecht
Zalm met biet en dilleroom

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng de zure room met de dille en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2

Bak in een gourmetpannetje stukjes zalmfilet rondom goudbruin en gaar. Garneer met wat rucola, een plakje biet en de dilleroom. Lekker met ciabatta.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familiespeciale dagenkerstklaar in 20 minutenvisfondue en gourmet

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.