Wrap van gerookte zalm met roerei en groene asperges

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • voorgerecht
Wrap van gerookte zalm met roerei en groene asperges

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Sla 4 eieren los in een beslagkom, voeg een scheutje kookroom en een snufje peper en zout toe.

Stap 2

Schil de stelen van de asperges en kook deze 10 minuten in water met een snufje zout.

Stap 3

Snijd de dille fijn en bewaar een paar takjes voor garnering

Stap 4

Snijd van twee grote boterhamzakjes de zijkanten open tot een vierkant stukje plastic van 20x20 cm

Stap 5

Leg op elk opengeknipt boterhamzakje twee plakken gerookte zalm dakpansgewijs

Stap 6

en houd rondom 3 cm vrij.

Stap 7

Verhit de koekenpan met een halve eetlepel g’woon vloeibaar culinair.

Stap 8

Voeg in één keer het ei toe en roer met een spatel tot het ei stolt, roer daarna gelijk de dille erdoor. Laat het roerei afkoelen.

Stap 9

Verdeel het roerei op de zalmplakken en leg op elke plak twee asperges, één keer de asperge met de kop naar links en één keer met de kop naar rechts.

Stap 10

Til met behulp van het plastic de zalm op en rol het roerei met de asperge in de gerookte zalm

Stap 11

Halveer de wrap met een scherp koksmes en garneer met veldsla en dille takjes.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.