Wrap van gerookte zalm met roerei en groene asperges
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- voorgerecht

Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Sla 4 eieren los in een beslagkom, voeg een scheutje kookroom en een snufje peper en zout toe.
Stap 2
Schil de stelen van de asperges en kook deze 10 minuten in water met een snufje zout.
Stap 3
Snijd de dille fijn en bewaar een paar takjes voor garnering
Stap 4
Snijd van twee grote boterhamzakjes de zijkanten open tot een vierkant stukje plastic van 20x20 cm
Stap 5
Leg op elk opengeknipt boterhamzakje twee plakken gerookte zalm dakpansgewijs
Stap 6
en houd rondom 3 cm vrij.
Stap 7
Verhit de koekenpan met een halve eetlepel g’woon vloeibaar culinair.
Stap 8
Voeg in één keer het ei toe en roer met een spatel tot het ei stolt, roer daarna gelijk de dille erdoor. Laat het roerei afkoelen.
Stap 9
Verdeel het roerei op de zalmplakken en leg op elke plak twee asperges, één keer de asperge met de kop naar links en één keer met de kop naar rechts.
Stap 10
Til met behulp van het plastic de zalm op en rol het roerei met de asperge in de gerookte zalm
Stap 11
Halveer de wrap met een scherp koksmes en garneer met veldsla en dille takjes.