Watermeloen met ananas, zalm en geitenkaas

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Watermeloen met ananas, zalm en geitenkaas

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng de komkommer met de azijn, rode ui en zout en laat dit intrekken. Meng de ingrediënten voor de dressing en houd apart.

Stap 2

Schil de watermeloen en snijd deze in plakken van 2 cm dik. Snijd of steek de kern uit de plakken ananas.

Stap 3

Bestrijk de ananas, watermeloen en zalm met arachideolie. Bestrooi de zalm met zout en peper.

Stap 4

Rooster de watermeloen op de barbecue tot deze net warm is. Rooster de ananas tot er mooie grillstrepen ontstaan. Gril de zalm op een stuk aluminiumfolie, grillplaat of barbecue bakplaat circa 2 minuten per kant.

Stap 5

Knijp de komkommerlinten eventueel iets uit. Leg ze op een plank en verdeel de zalm, meloen en ananas erover. Besprenkel met de dressing en verkruimel de geitenkaas erover.

Voedingswaarden

Energie685 kcal
Vetten45 g
waarvan: verzadigd vet14 g
Koolhydraten32 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten37 g
Zout0 g

Trefwoorden

viszomerbbqkleursalade

Tips

Laat de geitenkaas een beetje smelten voordat je deze aan de salade toevoegt.Deze salade is ook lekker met gerookte zalm.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.