Volkorenpasta kip bolognese
De klassieker, maar dan in een slim en voedzaam jasje. Deze heerlijke kip bolognese is een makkelijke manier om een gezondere keuze op tafel te zetten.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper intussen de ui en snijd de knofl ook fi jn. Schil de pastinaak en snijd in kleine blokjes.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Bak de ui, knofl ook en pastinaak 3 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 5 min. rul.
Stap 3
Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm 5 min. op een lage stand. Giet de pasta af. Schep de pasta door de saus. Breng op smaak met zout en peper, en schep op 4 borden.