Viscurry met gember en limoen

De ideale doordeweekse Aziatische maaltijd? Deze viscurry komt aardig in de buurt: bomvol smaak door de kant-en-klare currypasta en daardoor ook lekker snel op tafel.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Viscurry met gember en limoen

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst. Verhit de zonne­bloemolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de gember en currypasta circa 2 minuten.

Stap 2

Voeg de groenten toe en roerbak circa 5 minuten op een hoge stand. Voeg de kokosmelk toe en laat pruttelen. Voeg vervolgens de kabeljauw toe en laat garen in de saus.

Stap 3

Pers ½ limoen uit en voeg dit limoensap toe aan de curry. Snijd de overige limoen in partjes. Serveer de viscurry met de rijst. Garneer met partjes limoen en bestrooi met de koriander.

Voedingswaarden

Energie665 kcal
Vetten29 g
waarvan: verzadigd vet15 g
Koolhydraten73 g
waarvan: suikers0 g
Vezels10 g
Eiwitten25 g
Zout0.7 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenviswok- en roerbakgerecht

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.