Verspakket Indiase curry madras
Verse groenten, kip, kokosmelk en smaakvolle kruiden. Dit alles komt samen in dit recept van ons verspakket voor Indiase curry madras.
- 4 personen
- eenvoudig
- 30 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Snijd de tomaten en paprika in grove stukken. Snipper de ui. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadjes met de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Pers de limoen uit en houd het sap apart.
Stap 2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Stap 3
Verhit intussen de olie in een hapjespan en bak de kipfiletblokjes op een middelhoge stand rondom aan. Voeg de ui met de rode peper toe en bak 2 min. mee. Voeg de rest van de groenten toe en bak al omscheppende op een hoge stand 4 min. mee.
Stap 4
Voeg de curry madras pasta toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij, breng aan de kook en stoof op een lage stand in 10 min. gaar. Breng op smaak met limoensap, peper en eventueel zout.
Stap 5
Serveer de curry met de rijst.