Vegetarische kipstoof met kikkererwten

Zelf vegetarische kipstoof maken? Voor dit kipstoof recept heb je maar vijf ingrediënten nodig en het staat binnen 25 minuten op tafel.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • hoofdgerecht
Vegetarische kipstoof met kikkererwten

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten met de ras el hanout 5 min. op een middelhoge stand. Roer regelmatig. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak 3 min. mee.

Stap 2

Spoel intussen de kikkererwten af in een vergiet en laat uitlekken. Voeg samen met de gezeefde tomaten en 250 ml water toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes stoven met het deksel schuin op de pan. Breng op smaak met zout en peper.

Voedingswaarden

Energie298 kcal
Vetten17 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten34 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten17 g
Zout1 g

Trefwoorden

familiedoordeweekZonder vlees of visvegetarischstoofgerecht

Tips

Garneer de kipstoof met munt voor een frisse twist.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.