Vegetarische goulash met champignons
Paprika en champignons vormen samen een rijke goulash. Hartig, kruidig en helemaal vega.
- 4 personen
 - eenvoudig
 - 30 minuten
 - hoofdgerecht
 
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 min. op een lage stand.
Stap 2
Halveer intussen de champignons. Voeg ze samen met het karwijzaad toe aan de pan en breng op smaak met zout en peper. Bak de champignons op een middelhoge tot hoge stand in 8 min. bruin. Roer af en toe.
Stap 3
Halveer intussen de grotere aardappelen en snijd de paprika's in stukken van 3 cm.
Stap 4
Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en bak 3 min. op een lage stand mee. Voeg de aardappel, paprika, 700 ml water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat de goulash nog 30 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer af en toe.