Vegetarische goulash met champignons

Paprika en champignons vormen samen een rijke goulash. Hartig, kruidig en helemaal vega.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Vegetarische goulash met champignons

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 min. op een lage stand.

Stap 2

Halveer intussen de champignons. Voeg ze samen met het karwijzaad toe aan de pan en breng op smaak met zout en peper. Bak de champignons op een middelhoge tot hoge stand in 8 min. bruin. Roer af en toe.

Stap 3

Halveer intussen de grotere aardappelen en snijd de paprika's in stukken van 3 cm.

Stap 4

Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en bak 3 min. op een lage stand mee. Voeg de aardappel, paprika, 700 ml water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat de goulash nog 30 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer af en toe.

Voedingswaarden

Energie247 kcal
Vetten9 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten31 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten7 g
Zout1.9 g

Trefwoorden

familiedoordeweekvegetarischherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.