Vegetarische capreseburger

Op zoek naar een vegetarisch burgerrecept? Probeer deze vegaburgers op z’n Italiaans eens, lekker met mozzarella en tomaat op een Italiaanse bol.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Vegetarische capreseburger

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Bestrijk de burgers met de olie en gril 10 min. op het rooster van de barbecue of in de grillpan. Keer halverwege.

Stap 2

Snijd intussen de tomaten en mozzarella in plakken. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Beleg de burgers na 8 min. met de mozzarella en laat smelten.

Stap 3

Snijd de bollen open en beleg de onderste helften met de pesto, tomaat, rucola, basilicum en een burger. Dek af met de bovenkanten van de bollen.

Voedingswaarden

Energie766 kcal
Vetten46 g
waarvan: verzadigd vet12 g
Koolhydraten64 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten34 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

familieweekenddoordeweekbbqZonder vlees of visvegetarischburgers

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.