Vegan bananencake

Met Melkan is het elk moment genieten. Voor iedereen! Bijvoorbeeld van deze vegan bananencake. Bananenbrood is niet voor niets zo populair. Zo’n versgebakken cake is perfect om toch nog die rijpe bananen te gebruiken en heerlijk bij de koffie of als ontbijt.

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • nagerecht
Vegan bananencake

Ingrediënten

8 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven op 180ºC. Pureer de dadels en bananen, met de olie, haver fraîche en citroensap met een staafmixer.

Stap 2

Doe de suiker, bakmeel en baking soda in een mengkom en klop de gepureerde ingrediënten erdoor.

Stap 3

Giet het mengsel in de cakevorm en bestrooi met de havervlokken en hazelnoten.

Stap 4

Bak de cake in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar. Eet warm, lauw of afgekoeld. Lekker met een dot geklopte haverroom.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendleftoverscakeveganistisch

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.