Varkenshaas met basilicum in parmaham

  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • bijgerecht
Varkenshaas met basilicum in parmaham

Ingrediënten

8 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd het varkenshaasje in 8 gelijke plakken. Bestrooi ze rondom met peper en leg op elk stukje vlees een basilicumblaadje. Wikkel de stukjes vlees in een plak parmaham.

Stap 2

Verhit een beetje olie en bak de pakketjes hierin om en om in enkele minuten bruin en krokant. Laat even uitlekken op keukenpapier en serveer direct.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

vleespasenspeciale dagenklaar in 20 minutenborrelhapjeborrel

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.