Vadouvan-bloemkoolroosjes met mangochutney
Bloemkool leent zich uitstekend voor de barbecue. Met een zelfgemaakte vadouvan pasta smaken deze spiesen van het rooster nog lekkerder.
- 4 personen
- eenvoudig
- 30 minuten
- klein gerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Maal in de hakmolen de ui met de knoflook en de vadouvan fijn. Voeg de olijfolie en het citroensap toe en maal tot een smeuïge pasta.
Stap 2
Doe de vadouvanpasta in een schaal. Schep er de bloemkoolroosjes door en laat ca. 15 min. afgedekt marineren.
Stap 3
Rijg de bloemkoolroosjes eventueel aan spiesen. Gril ze op de hete barbecue in ca. 8-10 min. bruin en beetgaar.
Stap 4
Leg de bloemkoolspiesen op een schaal. Bestrooi met de blaadjes munt en serveer met de mangochutney om te dippen.