Vadouvan-bloemkoolroosjes met mangochutney

Bloemkool leent zich uitstekend voor de barbecue. Met een zelfgemaakte vadouvan pasta smaken deze spiesen van het rooster nog lekkerder.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • klein gerecht
Vadouvan-bloemkoolroosjes met mangochutney

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Maal in de hakmolen de ui met de knoflook en de vadouvan fijn. Voeg de olijfolie en het citroensap toe en maal tot een smeuïge pasta.

Stap 2

Doe de vadouvanpasta in een schaal. Schep er de bloemkoolroosjes door en laat ca. 15 min. afgedekt marineren.

Stap 3

Rijg de bloemkoolroosjes eventueel aan spiesen. Gril ze op de hete barbecue in ca. 8-10 min. bruin en beetgaar.

Stap 4

Leg de bloemkoolspiesen op een schaal. Bestrooi met de blaadjes munt en serveer met de mangochutney om te dippen.

Voedingswaarden

Energie88 kcal
Vetten4 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten10 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten2 g
Zout0.4 g

Trefwoorden

weekendbbqZonder vlees of visborrelhapjesauzen en marinadesspiesen

Tips

Deze pasta is ook lekker voor kiphaasjes, speklappen, schouderkarbonades, garnalen en broccoli.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.