Uien-koolrösti met pittige hüttenkäse en gepocheerd ei

Lekker als lunch of tussengerecht: een rösti! Dit gerecht bevat veel eiwitten door het ei en de hüttenkäse.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • voorgerecht
Uien-koolrösti met pittige hüttenkäse en gepocheerd ei

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng de uien en kool met zout. Kneed door tot de kool zacht is en meng met 1 ei. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoge stand. Bak hierin hoopjes van het mengsel aan beide kanten goudbruin.

Stap 2

Meng de hüttenkäse met de paprika, harissa en kaneel. Breng een pan water tegen de kook aan en pocheer hierin de overige eieren circa 3 minuten per ei. Roer niet in het water. Schep de eieren met een schuimspaan uit de pan.

Stap 3

Leg de rösti op een bord. Maak af met de hüttenkäse en leg een gepocheerd ei erop. Garneer met de basilicumblaadjes.

Voedingswaarden

Energie275 kcal
Vetten19 g
waarvan: verzadigd vet5 g
Koolhydraten9 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten16 g
Zout1.1 g

Trefwoorden

weekendvegetarischkoolhydraatarmkoolhydraatarm menu

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.