Turks borrelbrood

In plaats van een stokbroodje met kruidenboter bij de barbecue, kun je ook uitpakken met een Turks breekbrood met roomkaas, tomaat en kaas!

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • bijgerecht
Turks borrelbrood

Ingrediënten

8 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Steek de barbecue aan. Snijd de bovenkant van het brood horizontaal en verticaal een aantal keer een stukje in, zodat er blokjes ontstaan, maar snijd niet door tot de bodem. Het brood aan elkaar blijven zitten.

Stap 2

Meng de roomkaas, tapenade, tomaten en geraspte kaas. Verdeel het mengsel tussen de inkepingen van het brood. Leg het brood op een stuk aluminiumfolie en rooster in ca. 15 min. op de gesloten barbecue goudbruin. Controleer vanaf 10 min. of de onderkant van het brood niet verbrandt.

Voedingswaarden

Energie384 kcal
Vetten20 g
waarvan: verzadigd vet12 g
Koolhydraten36 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten14 g
Zout1.9 g

Trefwoorden

weekendbroodklaar in 20 minutenbbqZonder vlees of visborrelhapjegrote groep

Tips

Lekker met platte peterselie.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.