Triangel met zalm en garnalen

  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • lunch
Triangel met zalm en garnalen

Ingrediënten

4 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de korst van het brood en snijd het brood horizontaal in dunne plakken.

Stap 2

Houd 100 gram gerookte zalm apart voor de garnering. Snijd de rest van de zalm in kleine stukjes en meng deze met de zure room, pepersaus naar smaak en gehakte dille.

Stap 3

Houd voor de garnalenvulling 100 gram garnalen apart. Meng de rest van de garnalen met de mayonaise, citroensap en peper naar smaak.

Stap 4

Snijd 12 sneetjes van de plakken brood (er blijft brood over). Leg 4 sneetjes brood naast elkaar en verdeel de zalmvulling erover.

Stap 5

Leg de volgende sneetjes erop met daarop de garnalenvulling. Dek af met de laatste sneetjes. Bestrijk de bovenkanten dun met mayonaise.

Voedingswaarden

Energie480 kcal
Vetten18 g
waarvan: verzadigd vet4 g
Koolhydraten44 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten35 g
Zout4.7 g

Trefwoorden

familiebrunchbroodspeciale dagenkerstvissandwichhigh teaborrelhapjeborrellunchoud & nieuw

Tips

Vervang het casinobrood in dit recept door triangelbroodjes en snijd deze in 3 laagjes.Bestrijk de zijkanten met mayonaise of roomkaas en druk er tuinkers of plakjes komkommer tegenaan.Je hebt een heel casinobrood nodig om mooie plakken voor deze sandwiches te kunnen maken, maar hierdoor houd je wel wat brood over. Gebruik de rest van het brood voor croutons, tosti's, paneermeel of vries het in.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.