Traybake met biet, geitenkaas en honingkruim

Dé megahit van november. Met rode biet, honing en aardappel in de mix.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Traybake met biet, geitenkaas en honingkruim

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bieten in plakjes van 8 mm. Verdeel de aardappelschijfjes en bietenplakjes dakpansgewijs over de bakplaat.

Stap 2

Verkruimel de geitenkaas grof en strooi over de aardappel en biet. Besprenkel met de olie en breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Rooster de aardappelschijfjes en biet in de oven in 20 min. goudgeel en gaar.

Stap 4

Maal intussen in de hakmolen het brood (met korst) met de knoflook fijn. Rooster in een droge koekenpan het broodkruim lichtbruin en krokant. Voeg de honing en tijm toe en rooster nog 1-2 min. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 5

Bestrooi de traybake uit de oven met het krokante honingkruim.

Voedingswaarden

Energie446 kcal
Vetten20 g
waarvan: verzadigd vet13 g
Koolhydraten45 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten18 g
Zout1.6 g

Trefwoorden

doordeweekZonder vlees of visvegetarischovengerechtbudgetherfsttraybake

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.