Tortellini pastasalade

Gevulde tortellini in een frisse salade met groenten en een lichte dressing maakt een smakelijke lunch of lichte avondmaaltijd.

  • 6 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • bijgerecht
Tortellini pastasalade

Ingrediënten

6 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook 750 g tortellini met tomaat kaas (koelvers) in 3-4 min. beetgaar, giet af en spoel koud in een vergiet. Laat goed uitlekken.

Stap 2

Snipper intussen 1 rode ui. Halveer 1 komkommer in de lengte, schraap de zaadlijsten eruit en snijd in boogjes van 1 cm. Snijd 20 g selderij fijn en halveer 250 g snoeptomaten. Laat 300 g witte kaasblokjes in olie met kruiden (pot) uitlekken, maar vang de olie met kruiden op.

Stap 3

Meng 6 el kruidenolie met 3 el rodewijnazijn en schep om met de pasta. Meng de ui, komkommer, selderij, tomaat en kaasblokjes erdoor. Breng op smaak met peper.

Voedingswaarden

Energie357 kcal
Vetten16 g
waarvan: verzadigd vet9 g
Koolhydraten34 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten18 g
Zout0.9 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenvegetarischherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.