Tortellini ovenschotel met romige tomatensaus en kaas

Geen tijd om te koken of boodschappen te doen? Met dit tortellini recept zet je in een handomdraai een romige, smaakvolle maaltijd op tafel met slechts 6 ingrediënten.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • hoofdgerecht
Tortellini ovenschotel met romige tomatensaus en kaas

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Roer intussen met een garde de tomatenpuree met de kookroom glad en breng op smaak met zout en peper.

Stap 2

Giet de pasta af, maar vang 100 ml kookvocht op. Meng de pasta met het kookvocht door de tomatenpureeroomsaus.

Stap 3

Verdeel de tortellini over de ovenschaal. Verdeel de erwten en tomaatjes erover. Schenk de tomaten-roomsaus over de pasta. Bestrooi met de kaas.

Stap 4

Bak de tortellinischotel in de oven in 10 min. goudgeel en gaar.

Voedingswaarden

Energie768 kcal
Vetten30 g
waarvan: verzadigd vet16 g
Koolhydraten71 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten40 g
Zout2.6 g

Trefwoorden

vleesfamiliedoordeweekklaar in 20 minutenleftoversbudgetpasta'sovenschotel

Tips

Liever zonder vlees? Neem tortellini met spinazie en ricotta.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.