Tortellini ovenschotel met romige tomatensaus en kaas
Geen tijd om te koken of boodschappen te doen? Met dit tortellini recept zet je in een handomdraai een romige, smaakvolle maaltijd op tafel met slechts 6 ingrediënten.
- 4 personen
- eenvoudig
- 10 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Roer intussen met een garde de tomatenpuree met de kookroom glad en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Giet de pasta af, maar vang 100 ml kookvocht op. Meng de pasta met het kookvocht door de tomatenpureeroomsaus.
Stap 3
Verdeel de tortellini over de ovenschaal. Verdeel de erwten en tomaatjes erover. Schenk de tomaten-roomsaus over de pasta. Bestrooi met de kaas.
Stap 4
Bak de tortellinischotel in de oven in 10 min. goudgeel en gaar.