Tomaat-koriandersalsa

Bij de nacho's, in je wrap, als dip óf op je burger. Deze Mexicaanse tomatensalsa, ook wel bekend als pico de gallo, is de perfecte friszure topping op elk Mexicaans gerecht.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Tomaat-koriandersalsa

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd 2 tomaten in stukjes. Snipper 1 sjalot. Hak 1 teentje knoflook grof.

Stap 2

Verwijder de zaadlijsten van ½ rode peper en hak grof.

Stap 3

Pureer in de hakmolen met de staafmixer de tomaat, sjalot, knoflook, rode peper en 6 takjes koriander tot een grove salsa.

Stap 4

Pureer niet glad!

Stap 5

Breng de salsa op smaak met het sap van 1 limoen en zout.

Voedingswaarden

Energie18 kcal
Vetten0 g
waarvan: verzadigd vet0 g
Koolhydraten3 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten1 g
Zout0.1 g

Trefwoorden

Zonder vlees of vistapasborrelsauzen en marinadesnacho

Tips

Serveer met tortillachips.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.