Thaise noedelsalade met kokos en limoen
Fris, snel en boordevol smaak: deze noedelsalade met Aziatische twist staat in een mum van tijd op tafel.
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Boen de limoenen schoon, rasp de groene schil en pers 1½ vrucht uit. Snijd de overgebleven ½ vrucht in 4 partjes.
Stap 2
Doe het limoenrasp en -sap, de kokosmelk, suiker, currypasta en 50 ml water in een kommetje en roer tot de suiker is opgelost.
Stap 3
Snijd de kool fijn en de bosuitjes in dunne ringen. Hak de noten grof. Doe de noedels in een vergiet, schenk het kokende water erover en laat uitlekken.
Stap 4
Doe de noedels in een ruime schaal en meng de dressing erdoor. Schep de kool en bosui erdoor en bestrooi met de noten. Garneer met de limoenpartjes