Thaise barbecuespies met biefstuk en zalm

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Thaise barbecuespies met biefstuk en zalm

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Meng de ingrediënten voor de marinade.

Stap 2

Verdeel de helft van de marinade over de biefstuk en de andere helft over de zalm. Schep goed door en laat afgedekt circa 1 uur marineren in de koelkast.

Stap 3

Week houten spiesen in water om verbranden te voorkomen.

Stap 4

Veeg de marinade van de blokjes vlees en vis en rijg ze om en om aan de spiesen. (3 blokjes van elk per spies).

Stap 5

Verwarm de ovengrill of barbecue en gril de spiesen circa 4 minuten per kant.

Stap 6

Lekker met witte rijst en een zoetzure pittige komkommersalade

Voedingswaarden

Energie270 kcal
Vetten14 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten2 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten34 g
Zout0 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekendspeciale dagenviszomerbbqspiesen

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.