Thais groentepasteitje met mango

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • voorgerecht
Thais groentepasteitje met mango

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 190ºC.

Stap 2

Snijd de dekseltjes los van de pasteibakjes en houd apart. Zet de bakjes op een rooster of bakplaat en verwarm circa 6 minuten in het midden van de oven.

Stap 3

Verhit de olie in een wok en rooster hierin de amandelen. Schep ze uit de wok.

Stap 4

Roerbak de groenten met de currypasta 2-3 minuten. Bak de mango 1 minuut mee.

Stap 5

Schep de gembersnippers, sojasaus, de helft van de koriander, de kokosmelk en amandelen erdoor en verwarm.

Stap 6

Vul de pasteibakjes met dit mengsel en bestrooi met de koriander. Zet de dekseltjes erop, garneer met partjes limoen en serveer direct.

Voedingswaarden

Energie435 kcal
Vetten28 g
waarvan: verzadigd vet9 g
Koolhydraten33 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten9 g
Zout0 g

Trefwoorden

brunchkerstklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischpasteitjeslunch

Tips

Vervang de amandelen in dit recept door cashewnoten.Neem stukjes ananas in plaats van mango.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.