Thais groentepasteitje met mango
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- voorgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190ºC.
Stap 2
Snijd de dekseltjes los van de pasteibakjes en houd apart. Zet de bakjes op een rooster of bakplaat en verwarm circa 6 minuten in het midden van de oven.
Stap 3
Verhit de olie in een wok en rooster hierin de amandelen. Schep ze uit de wok.
Stap 4
Roerbak de groenten met de currypasta 2-3 minuten. Bak de mango 1 minuut mee.
Stap 5
Schep de gembersnippers, sojasaus, de helft van de koriander, de kokosmelk en amandelen erdoor en verwarm.
Stap 6
Vul de pasteibakjes met dit mengsel en bestrooi met de koriander. Zet de dekseltjes erop, garneer met partjes limoen en serveer direct.