Tagliatelle stroganoff met worst

Stroganoffsaus is niet alleen lekker bij aardappelpuree: de lekkere romige saus met mosterd, paprikapoeder en champignons gaat ook heel goed samen met pasta!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Tagliatelle stroganoff met worst

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de braadworsten open en haal het vlees eruit. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin het worstvlees met de ui en knoflook 3 minuten op een hoge stand.

Stap 2

Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten verder. Voeg de mosterd, slagroom en paprikapoeder toe en laat de saus op een lage stand circa 5 minuten pruttelen.

Stap 3

Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Giet af en schep door de saus. Voeg eventueel een klein scheutje kookvocht toe en breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Meng de sla in een kom met de overige olijfolie en balsamicoazijn. Serveer de tagliatelle stroganoff met de salade.

Voedingswaarden

Energie790 kcal
Vetten46 g
waarvan: verzadigd vet21 g
Koolhydraten64 g
waarvan: suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten29 g
Zout1.4 g

Trefwoorden

vleesfamiliedoordeweekklaar in 20 minutenwinterherfstpasta's

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.