Tagliatelle met Zweedse gehaktballetjes

Zin in een snel recept voor doordeweeks? Dit tagliatelle recept met Zweedse gehaktballetjes zet je in 15 minuten op tafel. Een echte kids favoriet!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Tagliatelle met Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de boter in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de gehaktballetjes en ui goudbruin. Kook de tagliatelle beetgaar en giet af.

Stap 2

Voeg de bouillon toe aan de gehaktballetjes en breng aan de kook. Kook tot de balletjes helemaal gaar zijn.

Stap 3

Voeg dan de room, azijn en tagliatelle toe en blijf roeren tot de saus de pasta goed bedekt. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi met de peterselie.

Voedingswaarden

Energie600 kcal
Vetten25 g
waarvan: verzadigd vet13 g
Koolhydraten71 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten22 g
Zout1.5 g

Trefwoorden

vleesfamiliedoordeweekklaar in 20 minutengehaktbalpasta's

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.