Tagliatelle met venkel, spinazie & gekookt ei

Op zoek naar een snel pasta recept? Probeer deze tagliatelle met spinazie en ei eens. Succes gegarandeerd!

  • 2 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Tagliatelle met venkel, spinazie & gekookt ei

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de eieren 7 min. in kokend water. Giet af, spoel koud en pel ze. Verhit intussen de roomboter in een koekenpan op een middelhoge stand en bak de venkel met wat zout 10 min. Voeg de knoflook en chilivlokken toe en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

Stap 2

Kook intussen de pasta beetgaar, giet af en houd een kopje kookwater apart. Meng de pasta en kaas door de groenten. Voeg wat kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Verdeel over diepe borden en serveer elk bord met een eitje.

Voedingswaarden

Energie708 kcal
Vetten28 g
waarvan: verzadigd vet15 g
Koolhydraten75 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten35 g
Zout1 g

Trefwoorden

doordeweekklein huishoudenpasta's

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.