Spruitencurry met kip
De kokosmelk en aromatische kruidenpasta maken dit gerecht onweerstaanbaar.
- 4 personen
- eenvoudig
- 25 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Halveer de spruiten. Hak de knoflook fijn.
Stap 2
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten met de aardappelblokjes 5 min. tot ze beginnen te kleuren.
Stap 3
Voeg de kipreepjes en knoflook toe en bak 3-4 min. mee, tot de kip gaar is.
Stap 4
Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee.
Stap 5
Schenk de kokosmelk in de wok en roer alles door. Laat de curry nog 5-7 min. garen op een lage stand. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Snijd de bosuitjes in ringen. Bestrooi de curry met de bosui.