Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten

Dit wordt je nieuwe favoriete makkelijke pastarecept: spaghetti met spinazie, roomkaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten.

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Laat de bevroren spinazie smelten in de pan en voeg de roomkaas en tomaatjes toe.

Stap 2

Verhit de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Giet de spaghetti af en roer door het spinazie-roomkaasmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en pijnboompitten.

Voedingswaarden

Energie770 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten97 g
waarvan: suikers0 g
Vezels12 g
Eiwitten30 g
Zout2.5 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of vispasta's

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.