Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten

Ingrediënten

2 personen

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Laat de bevroren spinazie smelten in de pan en voeg de roomkaas en tomaatjes toe.

Stap 2

Verhit de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Giet de spaghetti af en roer door het spinazie-roomkaasmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en pijnboompitten.

Voedingswaarden

Energie770 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten97 g
waarvan: suikers0 g
Vezels12 g
Eiwitten30 g
Zout2.5 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of vispasta's

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.