Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten
- 2 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
2 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Laat de bevroren spinazie smelten in de pan en voeg de roomkaas en tomaatjes toe.
Stap 2
Verhit de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Giet de spaghetti af en roer door het spinazie-roomkaasmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en pijnboompitten.
Voedingswaarden
Energie770 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten97 g
waarvan: suikers0 g
Vezels12 g
Eiwitten30 g
Zout2.5 g