Spaanse visstoof met brood

Zelf visstoof maken? Probeer dit makkelijke visstoof recept eens. In een half uurtje zet je dit gerecht met budget ingrediënten op tafel!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Spaanse visstoof met brood

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Laat de vis ontdooien. Snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de knoflook 1 min.

Stap 2

Laat de olijven uitlekken. Voeg de paprika toe aan de pan en bak 3 min. mee. Schenk de bouillon erbij. Voeg de tomatenblokjes en olijven toe en breng aan de kook. Dep intussen de vis droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.

Stap 3

Leg de vis in de tomatensaus en stoof op een lage stand in 10 min. gaar met het deksel op de pan.

Stap 4

Breng de visstoof op smaak met zout en peper.

Voedingswaarden

Energie355 kcal
Vetten16 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten12 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten46 g
Zout1.3 g

Trefwoorden

familieweekendvisbudgetstoofgerecht

Tips

Voeg 400 g uitgelekte linzen toe voor een extra gevulde stoof.Serveer met stokbrood en een frisse salade.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.