Spaanse visstoof met brood
Zelf visstoof maken? Probeer dit makkelijke visstoof recept eens. In een half uurtje zet je dit gerecht met budget ingrediënten op tafel!
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Laat de vis ontdooien. Snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de knoflook 1 min.
Stap 2
Laat de olijven uitlekken. Voeg de paprika toe aan de pan en bak 3 min. mee. Schenk de bouillon erbij. Voeg de tomatenblokjes en olijven toe en breng aan de kook. Dep intussen de vis droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
Stap 3
Leg de vis in de tomatensaus en stoof op een lage stand in 10 min. gaar met het deksel op de pan.
Stap 4
Breng de visstoof op smaak met zout en peper.