Snoepkomkommers met ei-ansjovis mimosa

Zin in een gezonde snack bij de borrel? Probeer eens een komkommer hapje met ei en ansjovis. Dat is weer eens wat anders op de borrelplank.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • voorgerecht
Snoepkomkommers met ei-ansjovis mimosa

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Pel 1-2 eieren, snijd fijn en houd apart. Verhit de olijfolie en bak hierin de panko of broodkruim in 3-4 minuten goudbruin. Schep uit de pan op een bord en rasp de citroenschil erboven.

Stap 2

Halveer de komkommers in de lengte en hol ze met een theelepel iets uit. Meng de peterselie en peper naar smaak door het eikruim. Verdeel het eimengsel over de komkommerhelften. Bestrooi met het citroenkruim en leg de ansjovisfilets erop.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

weekendpasenklaar in 20 minutenlentevisborrelhapjeborrel

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.