Snelle vegetarische soto

Zelf Indische soto soep maken? Probeer deze goedgevulde vegetarische soto soep eens. In deze versie met groente¬ bouillon vervangen we de ajam (kip) door een plantaardige variant. Zo ben je lekker snel klaar!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Snelle vegetarische soto

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de rijst. Kook de eieren 7 minuten. Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op een hoge stand. Voeg de ui, knoflook, gember en citroengras toe en bak circa 3 minuten, tot de ui lichtbruin is.

Stap 2

Voeg naar smaak de smaakversterker en ‘kipstukjes' toe. Roerbak 1-2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng afgedekt aan de kook.

Stap 3

Schep de rijst in kommen en leg de taugé erop. Breng de soep op smaak met het limoensap en schep vervolgens in de kommen over de rijst.

Stap 4

Pel de eieren, halveer ze en leg op de soep. Sprenkel de ketjap erover en bestrooi met de gebakken uitjes en bosui.

Voedingswaarden

Energie595 kcal
Vetten32 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten50 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten25 g
Zout3.5 g

Trefwoorden

familiedoordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischsoep

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.