Snelle aardappel-doperwtencurry

In a hurry? Maak deze vegan curry met aardappel, doperwten en kokosmelk. In 15 minuten staat dit snelle recept op tafel. Perfect voor doordeweeks!

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Snelle aardappel-doperwtencurry

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de zonnebloemolie in een grote pan, voeg de knoflook en aardappel toe en roerbak circa 5 minuten.

Stap 2

Voeg een snuf chilipoeder, de komijnpoeder en kurkuma toe en bak 2-3 minuten mee. Voeg de bouillon en kokosmelk toe en breng afgedekt aan de kook. Kook tot de aardappeltjes volledig gaar zijn. Rooster intussen de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de doperwten.

Stap 3

Meng de doperwten goed met de curry. Schep de curry in kommen en bestrooi met de koriander. Serveer met de naan en partjes limoen.

Voedingswaarden

Energie870 kcal
Vetten26 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten129 g
waarvan: suikers0 g
Vezels18 g
Eiwitten26 g
Zout4 g

Trefwoorden

doordeweekklaar in 20 minutenZonder vlees of visvegetarischstoofgerechtklein huishoudenveganistisch

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.