Sinterklaasblondies
Vraag Sint om extra chocoladeletters in je schoen, want met overgebleven letters maak je deze smeuïge blondies!
- eenvoudig
- 20 minuten
- nagerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de chocolade grof en smelt 200 g samen met de boter au bain-marie. Laat iets afkoelen.
Stap 2
Bekleed intussen het bakblik met bakpapier. Mix de suiker, het vanille-extract en eieren in een ruime kom.
Stap 3
Schenk al roerend het boter-chocolademengsel beetje bij beetje bij het eimengsel. Zeef het bakmeel en de speculaaskruiden erboven en spatel met een snufje zout erdoor. Meng ¾ van de kruidnoten erdoor.
Stap 4
Schep het beslag in het bakblik en verdeel de rest van de chocolade en kruidnoten erover. Druk een beetje in het beslag. Bak in 30-35 min. in het midden van de oven gaar.
Stap 5
Laat afkoelen tot kamertemperatuur en snijd in 18 stukjes.