Schnitzel-broodjes (schnitzel-semmel)

Een schnitzel = lekker. Een typisch Duits wit broodje (semmel) = lekker. En bedenk deze twee dan samen. Hoe heerlijk klinkt dat?

  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • lunch
Schnitzel-broodjes (schnitzel-semmel)

Ingrediënten

4 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels op een matige stand in 6-8 min. rondom lichtbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier en halveer.

Stap 2

Meng intussen de mierikswortel met de mayonaise. Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayo. Beleg met de sla en rauwkost. Leg er een schnitzel op en beleg met de augurk. Leg de kapjes erop.

Voedingswaarden

Energie447 kcal
Vetten17 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten51 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten3 g
Zout1.9 g

Trefwoorden

vleesweekendbroodlunchoktoberfest

Tips

In plaats van de mierikswortelmayo kun je ook ketchup gebruiken.In plaats van varkensschnitzels kun je ook kipschnitzels gebruiken.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.