Sardinedip met stokbrood

Deze sardinedip is verrassend hartig en vol smaak. Lekker bij stokbrood en een glas rode wijn.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 5 minuten
  • klein gerecht
Sardinedip met stokbrood

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de airfryer voor op 200C. Heb je geen airfryer, verwarm dan de oven voor op 190C. Open het blikje sardines, kijk of je het deksel er mooi aan kan laten. Breek met een vork de vis in kleine stukjes en schep de zuivelspread erop.

Stap 2

Zet het blikje in het mandje van de airfryer en leg het stokbrood ernaast of gebruik een passende ovenschaal en bak 10 min. Leg na 6 min. het stokbrood ernaast. Of zet het blikje in een ovenschaal en bak 12 min. in het midden van de oven tot de olie borrelt en alles goed heet is. Leg het stokbrood na 2-4 min. ernaast.

Stap 3

Snijd het stokbrood in 8 sneetjes en de paprika in 16 reepjes. Serveer het blikje met romige vis met het stokbrood en de paprika ernaast. Doop het stokbrood in het blikje en leg 2 reepjes paprika erop.

Voedingswaarden

Energie134 kcal
Vetten7 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten10 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten9 g
Zout0.7 g

Trefwoorden

weekendvisborrel

Tips

Geen airfryer? Gebruik dan de oven en bak het geheel 12 minuten op 190 °C.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.