Sardinedip met stokbrood
Deze sardinedip is verrassend hartig en vol smaak. Lekker bij stokbrood en een glas rode wijn.
- 4 personen
- eenvoudig
- 5 minuten
- klein gerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de airfryer voor op 200C. Heb je geen airfryer, verwarm dan de oven voor op 190C. Open het blikje sardines, kijk of je het deksel er mooi aan kan laten. Breek met een vork de vis in kleine stukjes en schep de zuivelspread erop.
Stap 2
Zet het blikje in het mandje van de airfryer en leg het stokbrood ernaast of gebruik een passende ovenschaal en bak 10 min. Leg na 6 min. het stokbrood ernaast. Of zet het blikje in een ovenschaal en bak 12 min. in het midden van de oven tot de olie borrelt en alles goed heet is. Leg het stokbrood na 2-4 min. ernaast.
Stap 3
Snijd het stokbrood in 8 sneetjes en de paprika in 16 reepjes. Serveer het blikje met romige vis met het stokbrood en de paprika ernaast. Doop het stokbrood in het blikje en leg 2 reepjes paprika erop.