Salade met vijgen en walnoten

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • voorgerecht
Salade met vijgen en walnoten

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Doe de stukjes vijgen samen met de port in een pan en laat op lage stand circa 10 minuten trekken en wellen. Laat afkoelen tot lauw.

Stap 2

Rooster ondertussen de walnoten in een droge koekenpan knapperig en geurig.

Stap 3

Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep dit door de sla. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Stap 4

Verdeel de vijgen en walnoten erover en serveer direct.

Voedingswaarden

Energie360 kcal
Vetten25 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten24 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten6 g
Zout0 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstklaar in 20 minutenvegetarischwintersaladeherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.