Salade met gevulde komkommer en parmaham

Parmaham is altijd goed, zeker in een salade! Deze salade met gevulde komkommer en parmaham is lekker als lunch, maar met een stukje brood erbij en een soepje vooraf is het ook een lekkere lichte maaltijd voor een warme dag.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 25 minuten
  • lunch
Salade met gevulde komkommer en parmaham

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de eieren 8 minuten. Spoel koud water erover. Pel ze en snijd in kleine stukjes. Halveer de komkommertjes in de lengte en hol ze uit met een theelepel.

Stap 2

Giet de ansjovisfilets af en snijd in stukjes. Meng de helft ervan met de eieren, de peterselie en de kappertjes. Verdeel het eimengsel over de komkommers. Leg de rest van de ansjovis erop.

Stap 3

Meng de olijfolie met de pesto en het citroensap. Schep deze dressing door de sla en verdeel over borden. Leg de gevulde komkommertjes op de sla en leg de gevouwen parmaham erbij.

Voedingswaarden

Energie255 kcal
Vetten21 g
waarvan: verzadigd vet5 g
Koolhydraten1 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten15 g
Zout2.8 g

Trefwoorden

weekendbrunchpasenspeciale dagenlenteviszomerlunchsalade

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.