Romige pastinaak-preisoep met amandel

In no-time is het feest op je bord met deze lekkere soep! Verras je gasten en kook eens wat anders dan standaard tomatensoep.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • voorgerecht
Romige pastinaak-preisoep met amandel

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit de boter in een soeppan en bak hierin de prei in circa 5 minuten zacht en lichtbruin. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.

Stap 2

Voeg de (truffel)olie, azijn en pastinaak toe. Kook tot de pastinaak helemaal gaar is. Giet de room erbij en pureer tot een gladde soep.

Stap 3

Schep de soep in kommen en garneer met de rest van de room, amandelen en basilicum.

Voedingswaarden

Energie470 kcal
Vetten37 g
waarvan: verzadigd vet18 g
Koolhydraten23 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten10 g
Zout1.8 g

Trefwoorden

familieweekendspeciale dagenkerstZonder vlees of vissoepwinterherfst

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.