Romige lasagnette met zalm en broccoli

Zelf lasagnette maken? Probeer dit makkelijke lasagne recept met zalm en broccoli eens. Binnen 20 minuten staat ‘ie in de oven!

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Romige lasagnette met zalm en broccoli

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de prei à la crème in een pan met deksel op een lage stand. Roer de crème fraîche, selderij en citroenrasp erdoor en breng op smaak met citroensap, zout en peper.

Stap 2

Snijd intussen de lasagnebladen in de lengte in brede repen en haal los. Kook samen met de broccoliroosjes 4 min. en giet af.

Stap 3

Meng de pasta, broccoli en bevroren tuinerwten met de romige preisaus in een ovenschaal. Schep de zalm erdoor en bestrooi met de kaas.

Stap 4

Bak circa 20 min. in het midden van de oven goudbruin.

Voedingswaarden

Energie700 kcal
Vetten36 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten50 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten40 g
Zout2.8 g

Trefwoorden

doordeweekvisovenschotellasagne

Tips

Lekker met rucola.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.