Romige lasagnette met zalm en broccoli
Zelf lasagnette maken? Probeer dit makkelijke lasagne recept met zalm en broccoli eens. Binnen 20 minuten staat ‘ie in de oven!
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de prei à la crème in een pan met deksel op een lage stand. Roer de crème fraîche, selderij en citroenrasp erdoor en breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Stap 2
Snijd intussen de lasagnebladen in de lengte in brede repen en haal los. Kook samen met de broccoliroosjes 4 min. en giet af.
Stap 3
Meng de pasta, broccoli en bevroren tuinerwten met de romige preisaus in een ovenschaal. Schep de zalm erdoor en bestrooi met de kaas.
Stap 4
Bak circa 20 min. in het midden van de oven goudbruin.