Romige biefreepjes met champignons

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 30 minuten
  • hoofdgerecht
Romige biefreepjes met champignons

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.

Stap 2

Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.

Stap 3

Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.

Stap 4

Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.

Stap 5

Kook intussen de pasta beetgaar.

Stap 6

Bestrooi het vlees met zout en peper.

Stap 7

Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.

Stap 8

Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.

Stap 9

Serveer met de pasta.

Stap 10

Lekker met broccoli.

Voedingswaarden

Energie620 kcal
Vetten27 g
waarvan: verzadigd vet14 g
Koolhydraten58 g
waarvan: suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten35 g
Zout0 g

Trefwoorden

vleesdoordeweek

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.