Romige biefreepjes met champignons
- 4 personen
- gemiddeld
- 30 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
Stap 2
Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
Stap 3
Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.
Stap 4
Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
Stap 5
Kook intussen de pasta beetgaar.
Stap 6
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Stap 7
Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
Stap 8
Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
Stap 9
Serveer met de pasta.
Stap 10
Lekker met broccoli.