Roerei met ricotta en vijgenjam

Op zoek naar inspiratie voor het ontbijt of de lunch? Dit recept is perfect! Lekker tijdens een feestelijke gelegenheid, maar ook gewoon doordeweeks of in het weekend.

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • lunch
Roerei met ricotta en vijgenjam

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Rooster het brood goudbruin. Klop intussen de eieren met de ricotta, een snuf zout en honing goed door elkaar.

Stap 2

Verwarm de boter in een koekenpan en giet de eieren erin. Zet de warmtebron op middelhoge stand en roer de eieren met een platte spatel over de bodem in 1 minuut lobbig. Neem direct van de warmtebron en verdeel over 2 borden. Serveer met de toast en vijgenjam.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchpasenklaar in 20 minutenlunch

Tips

Dit recept is ook lekker met uitgebakken ontbijtspek.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.