Rodebietquiche met paprika en geitenkaas

De bietjes in dit gerecht geven deze quiche een dieprode kleur en een wat aardse smaak. Heerlijk voor het herfstseizoen.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Rodebietquiche met paprika en geitenkaas

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Bekleed de vorm met het deeg.

Stap 2

Dep de bietjes droog met keukenpapier. Verdeel de bietjes en paprika over de deegbodem.

Stap 3

Klop de eieren los. Klop de melk, knoflook, geitenkaas en tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en schenk het eimengsel op de taartbodem.

Stap 4

Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 40 min. lichtbruin en gaar.

Voedingswaarden

Energie484 kcal
Vetten24 g
waarvan: verzadigd vet12 g
Koolhydraten41 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten24 g
Zout2.1 g

Trefwoorden

familieweekendZonder vlees of vishartige taartenherfst

Tips

Serveer met een salade van veldsla.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.