Rijstnoedelsalade met broccoli en garnalen
Dit recept is lekker, snel en gezond. Wat wil je nog meer? Houd je van pittig? Voeg dan een rode peper toe.
- 4 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Bereid de noedels. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken. Kook de broccoli en peultjes in circa 6 minuten beetgaar.
Stap 2
Klop intussen een dressing van de vissaus, rietsuiker, 2 eetlepels limoensap en 2 eetlepels zonnebloemolie. Giet de broccoli en peultjes af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
Stap 3
Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen met de knoflook circa 4 minuten op een hoge stand. Besprenkel met 1 eetlepel limoensap.
Stap 4
Meng in een kom de noedels met de broccoli en peultjes. Leg de garnalen erop en besprenkel met de knoflookolie uit de pan. Verdeel de dressing erover. Garneer met de munt en eventueel wat extra limoensap.